Centar za poticanje darovitosti
PRISTUPNICA

PRISTUPNICA

Pozivamo stručnjake, entuzijaste i sve zainteresirane da se pridruže našoj inspirativnoj zajednici u Centru za poticanje darovitosti! Naša misija je pružiti podršku darovitoj djeci, obiteljima i odgojno-obrazovnim djelatnicima. Kroz identifikaciju darovitih pojedinaca, stvaramo uvjete za njihov razvoj te potičemo profesionalni razvoj stručnjaka.

Stremimo prema viziji inkluzivnog društva koje ne samo da prepoznaje, već i podržava darovitu djecu. Želimo postići društvo gdje su daroviti pojedinci prepoznati, cijenjeni, te im pružene jednake prilike za ostvarivanje njihovih potencijala, čime potičemo cjelokupni društveni napredak.

Centar za poticanje darovitosti, neprofitna udruga osnovana 1997. godine u Rijeci koja s ponosom ističe svoj certifikat kao „European Talent Point“. Pomažemo darovitoj djeci, članovima njihovih obitelji te stručnjacima koji rade s darovitima.

Pridružite nam se i budite dio naše vizije! Kroz različite aktivnosti, radionice, edukacije i manifestacije, želimo oblikovati bolju budućnost za darovitu djecu.

Hvala vam na podršci u stvaranju inkluzivnog društva!

Uplatnica za plaćanje članarine: Uplatnica

Ispunite pristupnicu:

Translate page