Centar za poticanje darovitosti
RADIONICE ZA RAZVOJ RODITELJSKIH KOMPETENCIJA – PSIHODRAMA

RADIONICE ZA RAZVOJ RODITELJSKIH KOMPETENCIJA – PSIHODRAMA

Namjena psihodramske grupe namijenjena je razvoju roditeljskih kompetencija putem iskustvenog učenja i razmjene iskustva, uz kraće stručno predavanje. Teme radionica se utvrđuju na prvom susretu prema specifičnostima i potrebama grupe (stilovi odgoja, komunikacija, motivacija, uloge, roditeljski strahovi i sl).

Psihodrama je pravac koji se temelji na kreativnosti i spontanosti, a koji korištenjem akcijskih tehnika dramatizacije omogućuje pojedincima bolje razumijevanje vlastitih procesa, kao što su emocije i potrebe, te odnos s okolinom. Ona nam omogućuje otkrivanje mogućih izazova i prepreka koje otežavaju ili onemogućuju promjenu i napredak.

Psihodrama je aktivna tehnika u kojoj pojedinac radi na vlastitom iskustvu. Pri tome, važno je naglasiti da za sudjelovanje nije potrebno znati glumiti niti se u radu procjenjuju vaše glumačke sposobnosti!


  • Prilagodba sadržaja grupi
  • ponedjeljak od 15:45 do 17:45 ili od 18:15 do 20:15
  • Održavanje jednom tjedno u trajanju od 120 minuta
  • Cijena 400 kn mjesečno (6 do 10 sati mjesečno, ovisno o mjesecu)

Grupe su male, pa je broj slobodnih mjesta ograničen. Sve ostale informacije o psihodrami, terapiji ili terapeutu možete dobiti slanjem poruke na Centar za poticanje darovitosti ili preko Psihodrama u Rijeci i okolici (psihodrama.u.rijeci@gmail.com)


VODITELJ: doc. dr. sc. Danijela Blanuša Trošelj, psihodramska praktičarka, pod supervizorskim procesom za psihodramskog terapeuta.


https://www.facebook.com/psihodrama.u.rijeci/

Translate page