Centar za poticanje darovitosti
MINDFULNESS IGRAONICA

MINDFULNESS IGRAONICA

Mali odmor

Djeca su danas okružena velikoj razini stresa – od velikih zahtjeva škole, punih rasporeda, prijateljskih drama pa čak i nasilja u školama. Osim toga, društveni i ekološki problemi u velikoj mjeri doprinose osjećaju nezadovoljstva i pritiska, a i samo bavljenje svakodnevnim životom može biti dovoljno stresno.
Poučavajući djecu meditaciji i vještinama svjesnosti dajemo im alate potrebne za izgradnju samopouzdanja, suočavanje sa stresom i povezivanje s neugodnim ili izazovnim trenucima.
Kroz mindfulness, obraća se pozornost na ono što se događa u sadašnjem trenutku. To može biti ono što osjećate, čujete ili bilo što drugo što primijetite. Nema posebne razine koju morate dosegnuti i ne radi se o čišćenju uma, to je samo iskren pogled na ono što proživljavate u ovom trenutku.
Mindfulness igraonice Mali odmor osmišljene su kao vježbe mindfulnessa, kombinirane igrama u grupi kojima koje djeci pomažu u razvoju fokusa, pažnje, samokontrole, i suosjećanja, s ciljem:

  • poboljšanja akademskog uspjeha , sposobnost rješavanja sukoba, opće dobrobit, i
  • smanjenja razine stresa , depresije, anksioznosti i ometajućih oblika ponašanja.

Radionice su namijenjene djeci od 8 do 11 godina, a provode se utorkom i četvrtkom, od 18 do 19 sati u prostoru udruge Sport i rekreacija Pantera u isto vrijeme kad se odvijaju treninzi Tai Chi Tao (za odrasle). Cijena radionica za djecu je 250kn mjesečno i radi se u grupama od 6 do 10 djece. Obiteljski paket za roditelje i djecu je 400 kn.
Svoje dijete možete prijaviti do 16.10. na poveznici https://forms.gle/7MHhjgNA1M9xBapMA

Veselimo se zajedničkom druženju!

  • U slučaju manjeg broja prijavljene djece zadržavamo pravo na promjenu mjesta održavanja, odnosno radionice će se provoditi u prostoru Kružne ulice.

Podaci o voditeljici

Antonia Ćurić, učiteljica razredne nastave (info. 095 829 1113)

Podaci o radionici

  • 60 radionica u trajanju od 60 minuta
  • Cijena: 250 kn mjesečno (400kn za 2 člana iste obitelji)
  • Mjesto: Blaža Polića 2
  • Vrijeme: od 18 do 19 sati utorkom i četvrtkom
Translate page