Plenarno predavanje prof. emer. Majde Rijavec – Daroviti učenici u školi
Plenarno predavanje prof. emer. Majde Rijavec – Daroviti učenici u školi

Plenarno predavanje prof. emer. Majde Rijavec – Daroviti učenici u školi

Dragi posjetitelji,

S velikim uzbuđenjem pozivamo vas na plenarno predavanje koje će se održati u sklopu 2. Simpozija dobre prakse Centra za poticanje darovitosti!

Datum: Srijeda, 20. ožujka 2024.
Mjesto održavanja: Zoom
Plenarni predavač: Prof. emer. Majda Rijavec
Tema predavanja: “Daroviti učenici u školi”

Darovitih učenika ima među nama, ali prepoznavanje njihovih posebnih potreba ključno je za njihov pravilan razvoj. Zanimljivo je da čak 5 do 10% školske populacije čine daroviti ili potencijalno daroviti učenici, ali njihove specifične potrebe često ostaju nezapažene. Ovo predavanje bit će izvrsna prilika da dublje razumijemo izazove i mogućnosti u radu s ovom populacijom.

Posebno smo ponosni napomenuti da je profesorica Rijavec prošle godine izdala knjigu “Daroviti u društvu – identifikacija, obrazovanje i perspektive u životu”. Ova knjiga je dragocjeno štivo koje dodatno obogaćuje njeno predavanje i pruža dublji uvid u svijet darovitosti.

Pridružite nam se na ovom inspirativnom događaju! Uvjereni smo da će nam prof. emerita Majda Rijavec pružiti nevjerojatne uvide i praktične alate za rad s našim darovitim mladima.

Prijavite se i saznajte više o manifestaciji na: [https://czpd.hr/tjedan-za-darovitost/1749-2/]
S veseljem očekujemo vašu prisutnost! Zajedno možemo obogatiti naše razumijevanje o darovitosti i doprinijeti boljem obrazovanju za sve!

Translate page