Neizbrisiv doprinos i nasljeđe – godišnjica sjećanja na dr. sc. Jasnu Arrigoni
Neizbrisiv doprinos i nasljeđe – godišnjica sjećanja na dr. sc. Jasnu Arrigoni

Neizbrisiv doprinos i nasljeđe – godišnjica sjećanja na dr. sc. Jasnu Arrigoni

Dragi prijatelji,

s ljubavlju se sjećamo naše drage dr. sc. Jasne Arrigoni, koja nas je napustila prije godinu dana. Njezin izniman doprinos udruzi, području darovitosti, te neizmjerna toplina kojom je obasjavala svaki trenutak ostavit će zauvijek neizbrisiv trag u našim srcima.

Prošla je godina dana od njezinog odlaska, ali sjećanja na nju i dalje žive među nama. Jasna je bila nevjerojatna osoba koja je svojim znanjem, predanošću i ljubaznošću osvajala srca svih koji su je poznavali. Njezin rad u području darovitosti ostavlja neizmjeran utjecaj na zajednicu, a njena predanost ostvarivanju pozitivnih promjena ostat će trajno urezana u našoj udruzi.

Sjećamo se njene topline i podrške koju je pružavala svakome tko je tražio pomoć ili savjet. Njezina suosjećajnost i stručnost činile su je nezamjenjivom osobom u našim životima. Danas, dok obilježavamo godišnjicu njezine smrti, prisjećamo se trenutaka koje smo proveli s njom, osjećajući duboku zahvalnost što smo imali privilegiju poznavati je.

Jasna Arrigoni nije samo bila predsjednica udruge, stručnjakinja i suradnica; bila je prijateljica koja je svojim prisustvom osvjetljavala tamne trenutke i dijelila radost u sretnim vremenima. Njezino nasljeđe živi kroz nas, kroz našu zajednicu i kroz sve one kojima je dotaknula živote.

Hvala ti, draga Jasna, na svemu što si učinila za nas. Tvoje nasljeđe i dalje inspirira, a tvoj duh živi u našim sjećanjima. Nastavit ćemo čuvati tvoj plamen i širiti ljubav, razumijevanje i znanje koje si nam darovala.

Počivaj u miru, draga prijateljice. Tvoj duh ostaje s nama zauvijek.

S poštovanjem,
Centar za poticanje darovitosti

Translate page