Osvrt na 2023.
Osvrt na 2023.

Osvrt na 2023.

Dragi naši,
Sretanu i uspješnu Novu godinu želimo vam s najdubljim zahvalama na podršci koju ste nam pružili tijekom ove godine, koja se polako bliži kraju. Ovo je bila godina uspjeha, ali i godina izazova i tugovanja, ispunjena inspiracijom i zajedništvom! Početak godine donio je oproštaj s našom Jasnom, trenutak koji je pred nas postavio veliku tugu i teške izazove. No, hrabro smo nastavili putem koji nam je ostavila.
Upravo smo na početku godine otkrili nevjerojatne mogućnosti edukativnog izleta u Centre izvrsnosti Varaždinske županije, stvarajući uspomene koje će nas pratiti dugi niz godina.
Tijekom ožujka, zaronili smo u 10. Tjedan za darovitost, organizirajući više od 50 besplatnih aktivnosti. Bio je to tjedan kreativnosti, inspiracije i zajedništva koji nas je dodatno povezao.
Naš tim nije mirovao! Aktivno smo sudjelovali u programima “Mali radoznalci”, “Psihodrama” i “STEAM-eri”, započeli smo identifikaciju darovite djece, održali tri webinara te sudjelovali u raspravama na stručnim vijećima.
Kruna godine bila je međunarodna suradnja s Renzulli centrom iz SAD-a i provedba projekta “Škola kao ‘gnijezdo’ darovitosti”.
Nismo zaboravili ni podršku zajednici! Redovito smo održavali suradnju i edukacije po školama.

Neka vam nova 2024. godina donese obilje radosti, ljubavi i uspjeha.
Vidimo se u sljedećoj godini, spremni za nove izazove i još veće uspjehe!

Translate page