Neka svijet sja: Poziv na donacije za potporu izvrsnosti
Neka svijet sja: Poziv na donacije za potporu izvrsnosti

Neka svijet sja: Poziv na donacije za potporu izvrsnosti

Dragi zagovornici darovitosti,

🚀 Investirajte u izvrsnost s nama! 🚀

Vaša financijska podrška Centru za poticanje darovitosti pomaže u oblikovanju kreativnih programa koji podržavaju rast mladih talenata. Postanite donator i pridružite nam se u stvaranju puta prema inspirativnoj budućnosti!

💡Zašto donirati?

Pomažete oblikovati sadašnjost i poticati inovacije, osnažujući talente da procvjetaju.

🤝 Kako postati donator?

Skenirajte QR kod na slici ili izvršite uplatu na naš IBAN: HR8424020061100260301 i budite ključan graditelj izvrsnosti!

🌟 Naša postignuća ove godine:

Ova godina bila je izuzetno uspješna za našu organizaciju, obilježena nizom inspirativnih postignuća. Početkom godine, upustili smo se u edukativni izlet u Centre izvrsnosti Varaždinske županije, gdje smo stvarali duboke uspomene koje će ostati s nama dugi niz godina.

U ožujku, od 20.3. do 26.3., uronili smo u uzbuđenje 10. Tjedna za darovitost, tijekom kojeg smo organizirali više od 50 besplatnih aktivnosti ispunjenih pozitivnom energijom.

Naš tim nije mirovao i redovito smo se okupljali na aktivnostima poput “Mali radoznalci”, “Psihodrama” i “STEAM-eri”, a pokrenuli smo i proces identifikacije darovite djece. Održavali smo inspirativne webinare i edukacije za odgojno-obrazovne djelatnike, potaknuli smo znanstveno mišljenje kroz projektno učenje 11.1., upoznavali posebnosti darovitih predškolaca 3.5., i vodili ozbiljne rasprave na Županijskom stručnom vijeću nastavnika kemije 2.6., a kraj godine smo priveli webinarom “Od ideje do projekta” 20.11. kao pravi profesionalci.

Naravno, nismo zaboravili biti podrška našoj zajednici, redovito održavajući suradnje i edukacije po školama.

Kruna ovogodišnjeg nevjerojatnog iskustva definitivno je međunarodna suradnja s Renzulli centrom iz SAD-a i provedba projekta “Škola kao ‘gnijezdo’ darovitosti”. S ponosom gledamo na postignuća ove godine i zahvaljujemo svima koji su bili dio našeg puta prema izvrsnosti.

Ovo je samo početak, a vaša podrška je ključna i čini razliku! Svi zajedno gradimo izvrsnost i stvaramo nevjerojatne priče. Hvala vam na ulaganju u buduće generacije izvrsnosti!

#InvestirajUIzvrsnost#PodrškaInovacijama#DonirajZaRast#ZajednoPremaBudućnosti#DarujIzvrsnost#czpd#doniraj#pokloni

Translate page