Tjedan za darovitost 2019

Sedmu godinu za redom Centar za poticanje darovitosti u suradnji s Gradskim odjelom za odgoj i školstvo, udrugom roditelja darovite djece “Lodur”, Učiteljskim fakultetom i Domom mladih organizira obilježavanje Dana darovitih (21.3.).

Tjedan za darovitost 2019, kako je nazvana ova manifestacija, obuhvaća mnogobrojne aktivnosti, od radionica za djecu , za roditelje, predavanja, skupove, okrugle stolove…  U program su uključene i brojne ustanove iz grada Rijeke kao npr. Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, Prirodoslovni muzej, Gradska knjižnica Rijeka, Učiteljski fakultet, Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci, osnovne škole, vrtići, Dom mladih. U pokaznim radionicama Centra za poticanje darovitosti (CZPD) pri Domu mladih djeca i roditelji će imati prilike, između ostalog, koristiti igračke Linit designa, proizvođača didaktičkih igračaka iz Rijeke. Posebno ističemo dolazak dragih kolegica iz Slovenije koje će ostvariti susret sa studentima Učiteljskog fakulteta, a nakon toga na skupu u Gradskoj vijećnici podijeliti svoja iskustva u području obrazovanja darovitih sa svim zainteresiranima. Njima će se pridružiti gošća iz Francuske s novim zanimljivostima u radu s roditeljima potencijalno darovite djece.

Vjerujemo da će svatko koga zanima problematika darovitih pronaći nešto što će mu biti  zanimljivo i korisno. Pristup svim aktivnostima je potpuno slobodan.

Radujemo se vašem dolasku!

Sve informacije moguće je dobiti na centarzadarovite@czpd.hr i na mob 091/5910223. Možete pratiti i našu facebook stranicu i Instagram.