Obavijest o edukaciji za primjenu testa Potencijalne kreativnosti EPoC i stručnom skupu „Poučavanje za darovitost, inovativnost i kreativnost“

Centar za poticanje darovitosti organizira u suradnji s ICIE (International Centre for Innovation in Education) i s našim dragim prijateljem dr Taisir S.Yamin edukaciju o primjeni i bodovanju testa potencijalne kreativnosti EPoC za odgajatelje, učitelje osnovnih i srednjih škola, stručne suradnike pedagoge i psihologe od 10. do 12. siječnja 2018. godine u Rijeci.

U suorganizaciji s Učiteljskim fakultetom u Rijeci i Agencijom za odgoj i obrazovanje, Centar je pripremio stručni skup “Poučavanje za darovitost, inovativnost i kreativnost” 12. i 13.1.2018. godine na Učiteljskom fakultetu u Rijeci. Sudionici iz odgojno-obrazovnih ustanova na skup se prijavljuju preko sustava AZOO. Više informacija o skupu i prijavi možete pronaći ovdje.

Zainteresirani nam se mogu javiti na centarzadarovite@czpd.hr.


Center for gifted children organize education in cooperation with ICIE (International Centre for Innovation in Education) and our dearest friend Taisir S.Yamin Evaluation of potential creativity test (EPoC) training in January 2018.

We also prepared a seminar for teachers and other specialists “Teaching for giftedness, innovations and creativity” in January 2018 in cooperation with Faculty of Teacher Education and Agency of Education.